tirsdag 26. mars 2013

Mitt tematips (9): En god påskekrim


Bokbloggeir inviterer oss til å dele tematips også denne onsdagen før påske. Og som han sier, hva er vel mer naturlig enn å tipse om en god påskekrim. Mitt tematips er en bok jeg synes fortjener mer oppmerksomhet enn den faktisk har fått. Vi reiser til ville Lofoten i dag.







Vi  er tilbake i de samme dramatiske omgivelsene i Nordland, Lofoten, som i Granhus forrige bok Malstrømmen, mellom stupbratte fjell og stormende hav. Det som har skjedd ligger tilbake i tid men rulles opp etter en stormnatt da noen finner et gammel skjellet i en fjellsprekk etter et ras i Reine. Samtidig ligger det en sterkt forbrent mann på et pleiehjem i Lofoten. En veldig spennende bok som jeg likte godt.
 Les mer av omtalen HER

Vil du ha tips om flere påskekrim, er du velkommen til å kikke innom samlingen med ukens tematips hos Bokbloggeir.


mitt tematips

19 kommentarer:

  1. Oi, denne må noteres! Takk for godt tips :)

    SvarSlett
  2. Det är konstigt att inte alla norska deckare översätts till svenska, vi har väl ändå liknande smak. Just denna är dessutom översatt till både danska och tyska. Men svenska? Nej då.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, hvorfor ikke??? Du får ta det opp med svenske forlag.:)

      Slett
  3. Å - nå husker jeg at denne forfatteren skulle jeg notere meg! Og har glemt det! Takk for påminningen. Og ha en god påske fortsatt.

    SvarSlett
  4. Helt enig i dette tipset, denne boken er knallbra :)

    SvarSlett
  5. Takk for tips til påskelesing. Denne skal jeg notere meg, men først skal jeg lese den jeg fikk av deg. Tusen takk for boken, gleder meg til å starte på den, og du kan hilse søsteren din og si kortet er kjempefint! God Påske videre, Anita :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Bare hyggelig Melusine.:) Så bra at du likte pakken. Skal hilse ja.:) Samme tilbake til deg.:)

      Slett
  6. Denne ser jeg virkelig frem til å lese, må bare skaffe meg den første boken først og lese den. Ha en god påske videre,Anita:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, nå finnes den i pocket også.:) Samme til deg Beathe.:)

      Slett
  7. Jeg har lest Malstrømmen og ga den en 5`er, men denne her har gått meg hus forbi. Takk for fint tips! Lofoten har vi utsatt alt for lenge, er litt for glad i varme til å gjøre Lofoten om sommeren. Kanskje alternativet er våren, når soling og bading ikke er høyest prioritert? Håper på fine bilder :)

    SvarSlett
    Svar
    1. LOfoten er nydelig.:) Malstrømmen var også veldig bra- denne er like god.:) (nei, reiser ikke fysisk til Lofoten nå- med boka, tenkte jeg..haha)

      Slett
  8. Nå har jeg hørt såpass mye om Granhus rundt om, at det er på tide å ta kontakt med Schibsted. Får høre om de har Stormen på lager til meg. Tusen takk for flott tips til påskekrim. Ha en strålende påske Anita!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det får du gjøre da. Ellers finnes den i pocket nå. Ha en like god påske du også.:)

      Slett
  9. Granhus er notert - ha ei riktig god påske i Lofoten :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk skal du ha, men jeg er ikke i Lofoten fysisk. Jeg bare inviterte til en litterær reise dit, hehe..;)

      Slett
  10. He, he...då håpar eg framleis at "opphaldet" vert bra ;-)

    SvarSlett