fredag 24. juni 2016

Marrakech (fotos)

Arte i Marrakech. Gratulerer med dagen Gunhild og Petter. (repost fra vgb)

DSC02346
Alle skal ifølge avisene i Noreg  på bryllupsfest i Marrekech. What a luck. :) I am there..

I forbindelse med at jeg holder på å lage en oversikt over mine reisereportasjer her på bloggen (se fanen under toppbilde/bloggtittel) kom jeg over dette gamle innlegget fra Marrakech på min gamle vgb-blogg. Bildene vil jeg ta vare på, selv om bryllupet for lengst er avholdt.;)
Slangetemmer
Slangetemmer
Min gode venn Ali Baba ønsker Petter og Gunhild all verdens gode ønsker ved sin lykkeslange Snekenstavens.:) Rykter om det gedigne bryllupet har nådd ghettoen i Marrakech uker forbi..
Spåkone på markedsplassen i Marrakech
Spåkone på markedsplassen i Marrakech
Som den gode lojale nordkvinne jeg er, så konsulterte jeg en spåkone på Djeema el Fna en tidlig morgen, i omsorg for Petter og Gunhilds fremtidige lykke- og kan heldigvis bekrefte at den ser lovende ut.:)
DSC02214
En sliten mann som har levd sitt marokkanske liv ønsker også Petter Stordalen og Gunhild Melhus lykke til med sin gedige bryllupsfest. Selv hadde han vært overlykkelig med noe lignende dette:
DSC02229
Å kunne fråtse i en burger , kjenne ketchup og dressing blande seg med sikkel, har liksom ikke ikke vært hverdagskost…men btw…en fest med utsikt over verdens tak, hadde vært mer enn lykke nok for mange år fremover..
DSC02221
Jeg må, siden jeg er fra samme land som Petter Stordalen, i anstendighetens navn, bevege meg mot hotellet der han skal holde sitt fasjonable bryllup lørdag 12.06, vår lønningsdag i den norske stat, btw..det sagmomsuste hotellet La Mamounia.
DSC02269
Først må jeg bare kjøpe bryllupsgaven. Det gjør jeg selvfølgelig i den botaniske hagen som maleren Majorell skapte, og som den franske moteskaperen Yves St. Laurent overtok og restaurerte.; Majorellehagen. Her henger mange av Yves´arbeider og et av dem var jeg så heldig å få skaffet originalen av for å forære Petter og Gunhild på den viktige dagen.
Love is all you need!
DSC02297
Å det er så herlig å tenke på at vi alle er forbundet. Vi er alle av samme ulla. Jeg har vært på Choicehoteller i Norge, jeg har vært på riader i Marrakech. Nå skal jeg på La Mamounia hvor Gunhild og Petter skal feire bryllup. Love is all you need.:)
DSC02355
WoW! Dette var noe annet enn riaden i gamlebyen, i medianen, gitt. Det var så vidt vi kom inn faktisk, siden skotøyet var litt for rufsete. Dette er berømte La Mamounia, som selveste Churchill bodde på i sin tid, og som mange celebriteter har besøkt, som feks Mick Jagger. Og som nå Petter Stordalen, City Syd-kongen , Choicekongen,-
og hans venner skal innta i helgen. Velbevares; jeg unner han det.:)
I baren på Mamounia
I baren på Mamounia
Jeg synes nå at mine venner og jeg fortjener en liten forfriskning i Mamounia Bar mens vi venter på bryllupsgjester og ikke minst brud og brudgom.:) Siden Morten Krogvoll ikke har kommet enda, får jeg vel ta bildene selv.;)
Paparazzi
Paparazzi
Petter! Watchout! Hva gjør denne paparazzien utenfor din og Gunhilds suite???
Fritt frem på Mamounia
Fritt frem på Mamounia
Ja, her er det stille før festen. Kan man si. Ikke rart når Stordalen ifølge VG har booka hele hotellet, kanskje.
IMGP6562
Jeg vil med dette ønske dere det beste for bryllupsdagen og fremtiden.:) Skål! I kveld skal vi danse på Djeema elFna! :)

6 kommentarer:

 1. Takk for turen. Hvordan var festen? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, Marianne.:)
   Festen tok helt av, og vi ble kasta ut og måtte ty til gatemat på Djeema el Fna utpå natta.;)

   Slett
  2. Sånn kan det gå når man menger seg med fiffen... ;) Kos deg med vasken.........

   Slett
  3. Itj sainnt,;) Sjøl om vi aill e individa, som`n Odin Jænsenius sei-

   Slett
 2. Så fint å kunne følge bloggen din og bli tatt med til spennende steder over hele verden! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, så hyggelig at du synes det Inger Johanne:)

   Slett