søndag 5. januar 2020

Diktsirkel 2020 - Kategorier

Hei alle diktlesere der ute. Velkommen gamle deltagere i diktlesesirkelen, velkommen nye! Jeg kjører i gang tredje runde med diktsirkel, da flere ønsker å fortsette. Det synes jeg er veldig hyggelig, så da gjør jeg gjerne det. Kategoriene er noe rundere enn i fjor, så det skal være ganske lett å finne bøker.
Her er årets kategorier:

Januar:
En dikter du ikke har lest noe av før

Mars:
Debutant

Mai:
En gammel favoritt

Juli:
Klassiker

September:
Norsk dikter

November:
Utenlandsk dikter

Retningslinjer/regler:
*Post innlegget i løpet av den aktuelle måneden og legg inn link i månedsinnlegget som jeg legger ut eller i samlefanen. 
* Du kan også delta uten blogg. Legg da inn en kommentar i kommentarfeltet om boka du har valgt og hva du synes om den. Eller tagg meg på instagram @artemisias_60
Alle som linker til min blogg i innlegget sitt deltar i trekning om premier.  Alle deltagelser med linker gjelder som et lodd. De som ikke har blogg er unntatt krav om linking, men har dere instagramkonto kan dere tagge med @artemisia_60 #diktlesesirkel og/eller like min facebookside Artemisias Verden.

* Dette er en lavterskelsirkel. Ingen krav om analyser etc eller at man skal kunne så mye om dikt. Her er lesegleden i fokus. Man greier alltids å si noe om hva boka handler om, hvordan man likte den eller ikke, hva man fikk ut av den.
* Hvis du føler for det, si gjerne noe om hvorfor du valgte akkurat den boka.

Velkommen og lykke til.:)

Samlefane for 2019 her


12 kommentarer:

 1. Så perfekt! Jeg hadde akkurat tatt frem en diktbok og en krim, og satt og lurte på hvilken jeg skulle ta med meg ut i stormen på terrassen :) Da blir det dikt, selvfølgelig!
  Flotte kategorier, dette skal jeg greie å forholde meg til, setter i gang med en gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert Tine! Artig! Stormer det på terassen? Regner med at du har glassveranda..

   Slett
  2. Det stormer og bøtter ned, har ikke vært lyst i dag. Mitt valg av diktbok gjorde at stunden på terrassen (innglassert) ikke varte så lenge, nå gjenstår det å skrive om den, tipper det tar lengre tid enn det tok å lese :)

   Slett
  3. Så på bloggen din at du leste den om byene og stedene/kommunevåpen? Vet ikke om det var den du valgte da.. Men jeg har også lest den boka, men rakk aldri å blogge om den. Tenker fortsatt på å lage et samleinnlegg..
   Spent på din omtale.:)

   Slett
 2. Supert, jeg kommer med noe etterhvert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott! Ingen hast! Du har hele januar.:)

   Slett
 3. Humm... Jeg er en flink starter! Så får jeg se om dette ekornet følger bedre med i 2020 enn 2019... Når det er sagt så leser jeg faktisk dikt nå, i motsetning til tidligere. Kanskje jeg klarer å lure meg med. Kategorier notert! Men det sier jeg ikke høyt ennå :-) Godt Nyttår Anita! Jeg leser deg, bare ikke like flink å kommentere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Satser på det Marianne:)
   Artig om du blir med på en eller flere runder:)
   Takk, og godt nytt år til deg også:)

   Slett
 4. Gleder meg til å være med. For første gang :) I januar skal jeg lese Mark Lanegan

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig Marianne.:) Velkommen skal du være. Lanegan er helt ukjent for meg. Spennende:)

   Slett
 5. Lenge siden jeg deltok, men har lyst til å være med noen av rundene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen skal du være Birthe.:) Så hyggelig.:)

   Slett