torsdag 16. mai 2013

Nye bøker- kjøpt og fått

Bokomania, våren er her! Joda vi holder tilbake, men når man får gode tilbud til nesten-fått-pris må man jo bare kjøpe.

Her er nye kjøp:


Notabene har alltid salg. Den øverste boka kjøpte jeg på cdon.com. Jeg ønsket å lese mer av Durrenmatt etter å ha lest Dommeren og hans bøddel i Lines lesesirkel , og kjøpte tre bøker i en på dansk.

Flere bøker under streken....

Funn på Brukbua på hjørnet. Britt Karin Larsen første bok i tatertrilogien til kr.25,-Ben Hur av Lew Wallace, (1001-bok) utgave fra 1914. Opprinnelig fra 1880. Måtte bare ha denne.  Kr 25,-. Ben Hur var den første voksenfilmen jeg så på kino uten foreldrene mine. Jeg var 11 år og så den på Halden kino.


Sjekk det språket da.:)


Og disse flotte bøkene har jeg ønsket meg og nylig fått tilsendt fra forlag. (med unntak av Juritzens Sommerperler som jeg fikk ubedt. Kjempekos det også.:) Tusen takk til Gyldendal, Kagge, Aschehoug, Schibsted, Juritzen og Bazar. Gjett om jeg gleder meg til å lese disse::) I tillegg kommer Dan Browns Inferno om noen strakser..


Og slik var været i Hedalen i dag, onsdag formiddag. Nå høljer det ned. Det er sendt ut flomvarsel i Hedalsområdet, Valdresflye , Dovrefjell- der jeg skal kjøre hjem til Trondheim 16 mai. 

Ønsker dere alle en god 16 og 17 mai.:)

8 kommentarer:

 1. For en flott haug med bøker du har skaffet deg. Lykke til med kjøreturen og ha en riktig fin 17 mai!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha.:) Ja, nå er jeg hjemme. Fin 17 mai til deg også.:)

   Slett
 2. mangen flotte bøker her ja :)

  SvarSlett
 3. Enig med de andre kommentarene. Ble en del bøker på meg også denne uka, tre kjøpte hos Norli og seks lånte. I tillegg de andre som er mottatt og kommer fra Bokklubben. Vel, vel......det er ikke enkelt når man plutselig får flere "prosjekt" inn i lese-hodet. Da tar det litt av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, høres ut som det ble noen på deg også ja.;)

   Slett
 4. Fin bunke! Den boken "Ben Hur" har jeg ikke lest, heller ikke sett filmen - men jeg synes fremsiden ser så fin ut så den skal jeg notere meg.

  Ønsker deg en fin feiring av dagen :)

  SvarSlett
 5. Takk skal du ha Melusine. Fine dag til deg også,.:)

  SvarSlett