onsdag 11. mai 2022

Diktsirkel mai 2022. Ut av hylla!

 Tid for ny diktsirkel, kategori: Ut av hylla. 
Gjør som før, finn ei bok du har hatt ei stund i hylla, les, skriv, post. Ser fram til mange interessante innlegg og kommentarer. Du kan delta selv om du ikke har blogg, enten på instagram (tagg @artemisia_60) eller skriv hva du har lest i kommentarfeltet.  Les mer om hvordan sirkelen fungerer under bildet:


Jeg har fortsatt uleste diktsamlinger i hylla, samt noen påbegynte.  Her er et utvalg. Hva velger jeg? Hva velger du?

Jeg tenker jeg skal lese Klemme ein gong for ja og to gonger for nei. Leste halve for mange måneder siden, men så stoppet det opp. Handler om en datter med mor som har kreft. 

Tenker også å lese Svein bak klovenmasken, en ny utgave. Leste den første for noen år siden.  Kanskje blir det tid til en ny liten runde av Yeats også. Har lånt en ny gjendiknning på norsk på biblioteket og kan få litt drahjelp der, siden denne er engelsk.

Spent på hva du finner i hylla:)
2 kommentarer:

 1. Jepp, har lest og skrevet. Men mulig jeg plukker opp flere bøker denne måneden. Har bestilt den nyeste til Louise Gluck og tigget om en av Rilke men de kommer for seint til å passe inn denne måneden for det spørs om de rekker innom hyllen før de blir lest :-D
  Ser du er i gang med Uthaug sin,den leste jeg for noen år siden på bokmål så det blir spennende med denne nynorske utgaven. Skulle låne den på lyd jeg også i tillegg til papirutgaven men det er noe feil på Allbok, står registert med flere lydbøker enn jeg faktisk har lånt.
  Ha en fin kveld,Anita og takk for kommentar hos meg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Der var den ja.;) (apropos min kommentar på innlegget ditt nettopp)
   Ser den ang nye bøker.. de roper jo om å bli lest med en gang de kommer inn døra..
   Jeg synes den nyeste Uthaug er bra, lydboka er knall, greide nesten ikke å legge den fra meg, lytta til halve i dag mens jeg gjorde litt husarbeid og laga mat. Lånte den på Bookbites, venta noen dager, så kom den i går.
   Takk, det samme til deg Beathe:)

   Slett