onsdag 2. oktober 2024

Pabbi. En familiesaga om drukkenskap av Mimir Kristjansson





Innlegget er diktert inn i Word (pga arm/skuldersmerter) og kopiert inn hit. Det ble merkelig, siden det kom som bilder. Gode tips for å lime inn tekst fra Word i bloggen mottas med takk:) 


Les gjerne Beathe og Tine sine innlegg også.
 


Innlegg fra Kagges høstmøte i Trondheim der også Mimir Kristjansson deltok og snakket om Pabbi, her

Andre bøker av Mimir jeg har blogget om:




Jeg var så heldig å få en selfie med Mimir i pausen på Kagges høstmøte. (fotograf: Kathinka Steensrup) 




Mimir Kristjansson: Pabbi. En familiesaga om drukkenskap, 160 s
Kagge forlag 2024
Leseeksemplar fra forlaget

2 kommentarer:

  1. Har ingen tips angående å lime inn tekst fra Word dessverre og det ser ut til at det for det meste gikk veldig fint. Var et par av ordene som forsvant litt men det gikk helt fint å lese.
    Enig med deg i at det er et stykke vei til den andre ytterkanten, samtidig reagerte jeg litt på det at han ikke ville slutte å drikke til tross for at det kan bli et (større)problem i fremtiden, og selv om han visste at det kan gå ut over de rundt ham. Nå skal jeg på ingen måte dømme han og hans valg, men reaksjonen min kom nok av at jeg er oppvokst i et miljø hvor min mor drakk. Så jeg er nok veldig farget av det, selv om hans situasjon i forhold til alkohol og min mors drikking ikke kan sammenlignes sånn sett.
    Når det er sagt likte jeg boken veldig godt og er enig med deg i det du skriver. Har alltid likt Mimir og jeg fikk om mulig enda mer respekt for han etter å ha lest denne boken. Utrolig viktig at det skrives slike bøker og at man er ærlig og åpen om det i stedet for, som du skriver òg, skal prøve å skjule det. Veldig modig og bra gjort av ham syntes jeg.
    Likte også veldig godt at han snakker så varmt og fint om faren selv om han også trekker frem de mer negative sidene (drikkingen) det merkes godt at han har skrevet boken i kjærlighet til faren og ikke i et forsøk på å sverte ham på noe vis.

    Tusen takk for link :-)

    SvarSlett