tirsdag 19. august 2014

Boken på vent (84) : Lyden av asfalt

Ny tirsdag, ny uke, ny høst- nytt innlegg i Boken på vent, i Beathes bokhylle. Jeg kom hjem i dag etter litt over en ukes ferie, og fant en ny bok i postkassa mi: Lyden av asfalt av Yngve Kveine. Utgitt på nye Tigerforlaget. Det var en hyggelig overraskelse, særlig fordi baksideomslaget om bokas innhold appelerte til meg.


Om boka her:
Lyden av asfalt er en tankevekkende generasjonsroman fra Oslo øst, som beskriver det glade 80- og 90-tallet. Midt i Groruddalen møter vi en utforskende guttegjeng med store forhåpninger for framtida. Med Jokke & Valentinerne som musikalsk bakteppe, dras vi inn i et litterært landskap fylt med samtidsreferanser og skildringer av et miljø og en hel generasjons idealer. Hva skjer med oss i brytningstida til å bli voksne, når de drømmene vi har viser seg å være uoppnåelige?

Jeg ser frem til å lese denne boka, som jeg antar flytter seg raskt frem i lesekøa mi.:)

Mer i Bok365 om både det nystartede forlaget og boka.

Vil du lese om flere bøker folk har på vent i hylla så ta en titt inn i Beathesbokhylle da vel.:) 

22 kommentarer:

 1. Når Jokke & Valentinerne er nevnt blir det sjelden feil :) Kos deg med boka!

  SvarSlett
 2. Jeg har også denne boken, som så mange av oss bokbloggere. Alltid gøy med sånt som kommer ramlende, men siden jeg har litt av en kø her for tiden, må den vente litt. Gleder meg til omtalen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant.:) Spent på din jeg også når tiden kommer.:)

   Slett
 3. Denne er på vent hos meg også, og jeg gleder meg til å ta fatt på den, og jeg har planer om å lese den i løpet av august men mulig den skal få lov å snike seg litt i køen. Kos deg med boken når du kommer så langt. Ha en fin tirsdag, Anita :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det spørs hva vi rekker i august ja.:) fin kveld til deg Beathe.:)

   Slett
 4. Tror vi er mange som har fått denne hyggelige overraskelsen i posten! Hos meg står den også på vent, men jeg tror nok ikke det blir lenge til jeg leser den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser at Marianne allerede har blogget om den.:)

   Slett
 5. Denne rykket rett opp på førsteplass - forbi hele køen. Det var den absolutt verd! Blir ferdig idag. Dessverre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres veldig bra ut, Marianne! Det kan virke som den må få snike seg litt i køen her også!

   Slett
  2. Såpass Marianne. Da er den nok bra.:)

   Slett
 6. Denne fikk jeg og. Jeg har lagt den i skal lese først hylla mi, men allerede hører jeg så mye bra at jeg kanskje må la den rykke noen plasser frem :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er rart med det… og fint å lese nye norske også.:) Takk i lige så.:)

   Slett
 7. Ha-ha: er det bare jeg som ikke har fått boka, eller?? Kos dere med den etterhvert som den klarter på lista! Jeg skal vel uansett klare å finne lesestoff ;o)
  Forresten; boka høres interessant ut, helt sikkert mye å kjenne seg igjen i for oss som var ungdommer på denne tida.

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, stakkars deg, som ikke er med i det "gode selskap" : ;) Nei Berit, du får sende dem en epost og si Hei, - jeg vil også ha.;)

   Slett
 8. Så herlig med bokoverraskelser i posten. Dette var en ukjent bok, så takk for tipset

  SvarSlett
 9. Jeg fikk også et ex, men er litt skeptisk over fremgangsmåten. Jeg liker å bli spurt på forhånd. Forstod ingenting jf at forlaget var helt ukjent og hvordan hadde de fått tak i adressen min, Men så var jeg inne på nettet og leste, og da så jeg sammenhengen. Jeg liker å lese oppvekstromaner, og har lest mange av andre forfattere. Derfor er det det ikke tema/handling jeg er skeptisk til. Heller motsatt; og alltid fint med nye forfattere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan man jo være.. Men de har nok valgt en markedførsingstrategi som kan lønne seg, siden bokbloggere ofte er positive til debutanter ( og overraskelser).:) Men de må jo levere kvalitet.. :)

   Slett
  2. for å få god omtale, mener jeg..:)

   Slett
 10. Den fikk jeg også i posten og har den på vent. Usikker på om jeg rekker å lese den denne måneden eller om den må vente på tur i september. Vi får se.

  SvarSlett