tirsdag 25. november 2014

Boken på vent (97): Sudden death

Ny krim fra Anne Holt og hennes bror Even. Jeg hørte dem presentere boka på forlagsmøte i høst, og synes den virket spennende. Sa da måtte jeg jo si ja når forlaget spurte om jeg ville ha et lesekesemplar. Jeg skal nok få presset denne inn mellom de andre norske 2014-bøker jeg leser for tiden. Det er mye alvor og sorg i samtidens litteratur, så litt krim innimellom gjør seg.

Foto: Bokklubben
Om  boka:
Søskenparet Anne Holt og Even Holt er aktuelle med en ny, forrykende thriller om Sara Zuckerman, i en verden der penger er makt og fotballspillerne brikker for eierne. 

Det er Champions League-finale på Wembley Stadion, og hjertelegen Sara Zuckerman er til stede. Idet dommeren blåser av kampen, er det bare Sara som oppdager spilleren som segner sammen på banen. 600 millioner TV-seere blir vitner til at hennes resolutte inngripen berger livet til spilleren. 

Saras nyvunne berømmelse fører til et møte med finansmogulen Najib Aysha, eier av Premier League-klubben Notting Hill. Men møtet mellom de to skal vise seg å bli skjebnesvangert. For dem begge.


Mer HER

Ønsker du å se hva andre bokbloggere har på vent, ta gjerne en titt i i Beathes bokhylle!

Ønsker deg en god tirsdag!

14 kommentarer:

 1. Detta låter som en perfekt bok att ge som julegave till den som både läser och tycker om fotboll! Tack för tipset! En trevlig tisdag önskar jag dig. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? (og jeg som ikke liker fotball en gang.;) Takk i lige så.

   Slett
 2. Denne boken syns jeg var kjempebra, så jeg kan trygt si du har noe å glede deg til :)

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noe som helst av Holst men jeg er jo nysgjerrig så kanskje jeg skulle prøvd meg på nyåret en gang? Tusen takk for tips, Anita! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Leste noen av hennes tidligste, men her skriver hun sammen med broren, så det er jo noe helt nytt..egentlig. :)

   Slett
 4. Det hørtes ut som en krim jeg også kunne like. Jeg må notere meg den :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 5. Jeg har tenkt å lese denne boka, men nå må det vente til etter jul! Tida flyr fra meg! Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tida går fort.. men vi må ikke stresse.:) Takk, du og.

   Slett
 6. Det er noe med bøker som handler om sport. Føler jeg har nok fotball i stuen som det er, om ikke jeg må lese om det og. Handler den mye om fotball, eller er det 90% krim? Ser du leser noen herlige bøker for tiden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenkte ikke så mye over at det handlet om sport jeg, hehe , som ikke liker fotball engang, men det kan jo hende boka er spennende alikevel.:) Så jeg vet ikke hvor mye.. Ja, har mye bra på leselista for tida her ja.:)

   Slett
 7. Høres ut som en bok som passer perfekt til en som liker krim og fortball

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan du si.:) Fint å huske ifb julegaver feks..

   Slett