tirsdag 5. mars 2013

Boken på vent (23) : Menneskets natur

Endelig er bok tre med politimann Odd Singsaker her. Jeg gleder meg vilt til å komme i gang med den, og jeg vil ikke vente lenge. Den blir min neste krimbok i mars. Jeg leste Nådens omkrets og Drømmeløs med stor glede. Jeg likte Nådens omkrets best av de to. Enda mer gleder jeg meg etter å ha lest VGs anmeldelse av boka i dag, som ga den 5. Stakkars Odd Singsaker, hva roter han seg borti nå? Hvor er Felicia Stone blitt av? Jeg vet at Singsaker  skal til Hitra en tur og det er jo gøy. Jeg har bodd flere år på Frøya og kjenner også Hitra godt, og Trondheim selvsagt som er byen min over alle byer.

Menneskets natur


Forlagets omtale av boka :


Politiførstebetjent Odd Singsaker befinner seg i et hus på Hitra. Det ligger et lik på gulvet ved siden av ham. Singsaker retter en hagle mot en person i en utbrent sofa. Det har åpenbart skjedd mye siden kona Felicia Stone reiste fra ham og forsvant.
En utro og svært kald politimann, en festglad student i plutselig trøbbel, en hustru som slår tilbake mot sin ektemann og en torpedo med et eksplosivt tilslag i balltreet. Alle spiller viktige roller i fortellingen om hvordan Odd Singsaker havnet i dette uføret.
Den tredje romanen om Odd Singsaker er en fortelling om hva som skjedde med Felicia Stone, om store forbrytelser, seig kjærlighet og de fire temperamenter. Og om alt det andre som preger menneskets natur.


Boka har også fått terningkast 5 i Adresseavisa og Tvedestrandposten. 

Vil du lese flere innlegg om bøker bloggere har på vent, kan du ta en tur inn til Beathesbokhylle, som har denne faste tirsdagspalten.

14 kommentarer:

 1. Denne boken må jeg se å få tak i,har de to andre bøkene liggende ulest i bokhyllen *BOMBE*, jeg har endel krimserien jeg må se å få begynt på... hehe.. Nå har jeg gjort den tabben at jeg leser altfor mange bøker samtidig og jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal lese først ferdig!Kanskje ikke det aller største problem en kan ha, men dog.
  Ha en fin dag,Anita:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, den er ikke god.. Prøver å ikke ha for mange baller/bøker i lufta samtidig jeg, for da får en lett valgets kval.. En lydbok, en papirbok og muligens en til ...er nok.
   Fin dag til deg også.. Nå skal jeg på senvakt.

   Slett
 2. Har lest flere tips om Jørgen Brekke, og vil virkelig ha meg en runde med ham. Jeg er heldigvis flink til å lese ferdig bøkene etter hvert, kan ha en lydbok, en fagbok og en roman/krim på gang, samtidig, men der går grensen.
  Takk for fint tips, jeg bestiller på biblioteket!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du får sjekke han opp.;) Odd Singsaker er i hvertfall glad i damer, men hva angår Jørgen Brekke, hva vet jeg..tihi.

   Slett
 3. Å, denne gleder jeg meg til. Jeg har lest Drømmeløs og Nådens omkrets og synes de er fabelaktige! :-) Det er så gøy når gode forfattere gir ut flere bøker. Som Mo Hayden som jeg holder på med nå. Jeg er på bok to av åtte, og er så glad der er mange bøker igjen å lese :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og så er det så fint å få lest dem når de er nye.:) Brekke er hvertfall en ny favoritt hos meg.
   Mo Hayder har jeg ikke lest noe av , men min mor liker bøkene hennes...

   Slett
 4. Eg vart også begeistra for Nådens omkrets og Drømmeløs, spesielt den fyrste. Gler meg til bok nummer tre! Omtalane tyder på at denne er bra :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det lover bra. Han skal visst ah strammet inn litt--og blitt bedre også, så vi får håpe spenningen også er like god.:)

   Slett
 5. Eg har nettopp kjøpt Nådens omkrets på sal hos Bokklubben, etter å ha høyrt mykje bra om den. Kjekt å lese at du likte den godt. Ha ein fin kveld :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du og liker den.:) Den er ganske rå, men spennende. Fin kveld til deg også.:)

   Slett
 6. Hørte intevju med forfatteren på radio forrige helg; ble litt nysgjerrig da- og enda mer nå!! Det blir vel en tur på biblioteket etterhvert, tenker jeg!

  SvarSlett
 7. Eg vann akkurat Nådens omkrets i give away hos bokbloggeir, så denne boka kjem garantert til å havne mellom mine hender og :)
  Ynskjer deg ei glaitrande glad dag :)
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig da Pis.:) Håper virkelig du liker den.:) Ha en god natt og strålende dag i morgen.:)

   Slett