søndag 22. september 2013

Smakebit på en søndag ( 46) : Jordtårer

Heisan dere! Her kommer en kjapp smakebit fra Buenos Aires, dvs det er her jeg er nå. Boken jeg har lest på den 19 timer lange reisen er Jordtårer av Frode Eie Larsen. Det er en svært spennende krim, som jeg ikke aner utfallet av.. har ca 70 sider igjen.Forlagets omtale:

Torstein elsker å grave, og en dag finner han noen beinrester i et skogholt bak gården der han bor. Men da han plutselig står med en menneskeskalle hånden er det slutt på leken.
Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning, hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. En dag ender det i drap. Saken virker opplagt når en mann melder seg og forteller at han er skyldig. Men er det virkelig så enkelt?
Frode Eie Larsen (f. 1973) er forfatter og markedsfører.  I 2011 debuterte han med kriminalromanen ”Hemmeligheten”. Høsten 2012 kom den frittstående oppfølgeren, ”Frostrøyk”, og våren 2013 kom begge bøkene som samlepocket. Høsten 2013 kom hans tredje krimbok, ”Jordtårer”.
Mer HER

Min smakebit:

"Harriet Gjone rettet seg i ryggen. Tørket svetteperler bare hun kjente. Klokken var bare litt over ni, men hun hadde vært i gang i flere timer allerede. Panikken klemte hardere og hardere til jo nærmere hun kom døden. Den var utvilsomt et sted i nærheten." ( s. 37)


Vil du lese flere smaekbiter ta en titt inn i Maris blogg HER

det er vel fortsatt søndag i Norge? Vi er fem timer etter her, tror jeg.. Klokka er 17.12 akkurat nå..

16 kommentarer:

 1. Oiii! Det virka over middels spennende; både boka og det nye reisemålet! Sug til deg alt du kan av opplevelser og kos deg :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Bea! Jeg gjor- her er mye aa suge inn, en levende by med mye puls.. Boka var bra! Verdt aa lese...

   Slett
 2. Takk for smakebiten, og dette er en forfatter med godt driv synes jeg :)

  SvarSlett
 3. Velbekomme, ja enig, selv om jeg synes han kan tjene paa aa stramme seg inn noe-- det ska jeg skrive i innlegget ogsaa som kommer naar jeg faar tid, ble ferdig i gaar med boka.

  SvarSlett
 4. Denne forfatteren må jeg notere meg, venter spent på omtalen din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja boka er verdt å lese. Omtalen kommer senere i uka. Skal først skrive fra Tørk aldri tårer uten hansker..:)

   Slett
 5. Dette var et nytt navn for meg, takk for supert tips! Håper du har det fint på spanskkurs og tangokurs - lykke til videre med oppholdet ditt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig Tine.:) Og takk skal du ha.. Fant en Starbucks med stikkontakt som passet min, og plugger macen in her, har kjøpt feil adapter, eller en som var ment for Mexico. ;)

   Slett
 6. Du er skikkelig på tur. Har lest innleggene dine der du reiser "verden rundt". Og her sitter jeg og ikke har en eneste reise i sikte annet enn vinterferien, noen dager på fjellet. Men bøker har jeg, men ikke boken du gir en smakebit fra. Takk for den og takk for at du skriver om steder jeg ikke har vært. God tur videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du følger med Tone. Ja det er hver sin tid for å reise.. :) Takk skal du ha!

   Slett
 7. Jag tycker att alla norska författare ska översättas till svenska :)

  SvarSlett
 8. Dette var en jeg måtte notere meg. Virket jo kjempespennende! Takk for tips!:)

  SvarSlett
 9. Så bra at du synes "Jordtårer" er spennende, Anita! Takk for at du har lest boken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre, bar bøker bør bli lest vet du.:) Har skrevet om den nå. For det meste en veldig spennedne bok.:)

   Slett