tirsdag 10. september 2013

Boken på vent ( 48): Sikre tegn på din død

av Torkil Damhaug.
Jeg fikk denne boka i posten rett før jeg dro på ferie, og den ligger nå trygt i bilen min min på Gardermoen håper jeg. Den skal jeg ta fatt på ganske snart, når jeg kommer hjem, eller på min neste reise. Det som er ekstra gøy er at jeg treffer Torkil Damhaug i Firenze i september, på et skrivekurs han og Bernt Olav Nilsen skal ha. Så jeg må nok ha med boka i kofferten så jeg får den signert.;)


Det skjedde noe merkelig med lagring av bokbildet her, for egentlig er boka gul i fargen. Jeg gikk ned på kvalitet, så det kan vel være derfor..

Jeg har funnet meg en restaurant i gamlebyen i Dubrovnik, Arka, hvor jeg har drukket og spist og hvor de har wifi, og jeg har fått sitte inn der de har strøm til laptopen min.  Jeg dro med meg den tunge Macbooken på tur i dag fordi jeg hadde behov for å skrive litt. På gjestehuset der jeg bor, er nettet ute av drift. Teit, - for det sto at de hadde fri wifi. Neste gang jeg tar en kort tur til en by, velger jeg hotell. ;)  Macbooken er sliten og treg, men jeg skal kjøpe meg en ny Macbook Air når jeg kommert tilbake til Norge. Det blir lettere å reise med det, også.

Men tilbake til Boken på vent...
her er et resyme fra forlaget:


En pasient forsvinner på Akershus universitetssykehus. Samme natt blir han funnet i et kott i kjelleren, med strupen skåret over. Spor peker i flere retninger, blant annet til et brutalt gjengmiljø i bydelen Rosengård i Malmö. Tidligere rettsmedisiner Jennifer Plåterud blir tilkalt for å undersøke liket, men vet ingenting om hvor tett involvert hun selv er i drapet. I det ubarmhjertige sommerlyset blir hun tvunget til å se sammenhenger hun helst vil lukke øynene for.
Ny psykologisk thriller fra Torkil Damhaug, som også denne gang tar leserne med til de mørke skogene på Romerike.
Mer HER
Vil du lese flere ventebøker så ta en titt inn til Beathes Bokhylle da vel.:)
Nå skal jeg skrive litt om Pergamentet av Gert Nygårdshaug som jeg leste ferdig i dag, før jeg blir kasta ut her..;)19 kommentarer:

 1. Kjekt å høre fra deg igjen,Anita! Har ikke lest noe av ham men jeg har to bøker liggende som jeg må se å få lest etter hvert.Må notere meg denne! Kjekt å høre at du har det fint, men kjedelig når ikke nettet virker når det ble lovet at de hadde det:-( Ha en fin kveld og kos deg videre,Anita:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Beathe! Håper du følger meg på facebook og instagram, der legger jeg ut bilder når jeg kan..)
   Ja, lovt nett som ikke funker er kjedelig......
   Selv om det alltid finnes kafeer med nett..
   KOs deg du og .:)

   Slett
 2. Det der med nett som ikke er som nettene hjemme kjenner jeg til fra mine ferieturer. Godt å få livstegn fra deg i alle fall. Håper du har det varmt og fint. Denne her høres spennende ut. Jeg har nettopp lest en psykologisk thriller og det er nesten litt for skummelt. Ser du leser Gaute Heivoll nå, jeg skal møte ham på torsdag og gleder meg storveis til det.
  Fortsatt god ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, ikke sant Tine, tror jeg skal blogge om det når jeg får tid. Har tenkt å lage små reiseblogger fra reisene- men da må jeg ha både god tid og stabilt nett.:)
   Må sjekk hvilken skummel bok du har lest.. Mitt reisefølge i Bosnia satt fordypet i en svensk trhriller fra Ørlund og Butler eller noe sånt,,skikkelgi pageturne ala Kepler, forsto jeg..
   Ja, jeg skal begynne på Gaute, har bare lagt ham frem og inn.:)
   Spent på hvordan treffet ditt med ham blir.:)

   Slett
  2. Ja, Til døden skiller oss ad, var boken som var skikkelig ekkel. Grugled deg!

   Slett
 3. Denne skal lesast, eg likar stilen til Damhaug veldig godt.

  Det er kjekt å følgja med deg på tur, på Facebook og Instagram :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Berit. Så kult at du følger. Ha fine dager du og.:)

   Slett
 4. Denne skal jeg også lese, men først tenkte jeg å lese Se meg Medusa som har stått i hylla ei god stund....

  Ha fortsatt en flott ferie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Bea! :) Ja Damhaug er bra, har et par til av ham liggende.:)

   Slett
 5. denne var ny for meg, og virker veldig spennende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det håper jeg den er, spennende altså.:)

   Slett
 6. Har ikke bestiftet noe bekjentskap ennå med denne forfatteren, mange som liker bøkene. Må ta den med ja, så du får den signert:) Kos deg videre på tur!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det jeg har lest av ham likte jeg veldig godt...:) Takk...

   Slett
 7. Så gøy at du treffer forfatteren på skrivekurset i Firenze! Da må du passe på å få lest boken før det :) Boken virker spennende, og psykologiske thrillere liker jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant ? Må jo lese både den og de to andre jeg har liggende før det :)

   Slett
  2. Ojojoj, høres ut som mye lesing!

   Slett
  3. Hehe , neida kurset er ikke før i november :)

   Slett
  4. Da så - jeg synes det kurset høres utrolig spennende ut og gleder meg til å høre hvordan det var :)

   Slett