fredag 13. september 2013

Oslo bokfestival 13-14 september 2013 er i gang!

Straks så går jeg ut på Karl Johan for å delta på det første arrangementet som jeg har krysset av i programmet for Oslo Bokfestival. Det blir en del krim på meg i år. Forlaget LIV fra Vestfold stiller for første gang, og presentasjonene der blant annet med Frode Eie Larsen må jeg få med meg. Det starter kl.13.00. Det er flere ting jeg skal få med meg i dag, mye krim, men også andre interessante ting.  I kveld skal jeg på åpning av den nye store bokhandleren Eldorado sammen med flere bokbloggere. Og i morgen er det årets høydepunkt med Bokbloggertreff, middag og fest på Sehesteds plass etterpå.

banner
Bilde: Oslobokfestival.no

Jeg vil også få med meg forfattermøter med blant annet Loe og Grytten, og i morgen er det er interessant foredrag om norske nazister som dro til Argentina etter krigen.

Jeg synes det var mer innhold og variasjon i programmet i fjor. Søndagen er også tatt bort, og det er dumt.

Mest av alt ser jeg frem til Bokbloggertreffet. Jeg gleder meg til å treffe andre bokbloggere som jeg føler jeg har blitt enda  mer kjent med i løpet av det siste året...

I går var jeg på et bokslipp med krimforfatter Eystein Hanssen på Last Train sammen med Bokelskerinnen. Det var kjempetrivelig, selv om de spilte veldig høy musikk der, og  det var litt anstrengende å prate når slippet var over, men det gikk da greit.

Hanssen hadde invitert to krimkolleger; Knut Lindh og Asle Skredderberget for en samtale rundt krim, som var kjempeinteressant. Det er artig å høre deres tanker om det og hvordan de skriver, og at de alle tre er opptatt av å bruke krimformatet for å formidle samfunnsengasjement. Jeg har ikke lest noe av disse forfatterne, men det ble jeg fristet til å gjøre nå. Den siste boka til Knut Lindh har jeg forresten liggende, nettopp fått.

Flere innlegg fra Festivalen og treffet kommer etter hvert::)

God helg!


4 kommentarer:

 1. Takk for en hyggelig kveld i går :) Ser frem til å lese flere innlegg fra festivalen hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i lige så Elin og også for i kveld :) går prøve å skrive noe i morra også før treffet . Masse inntrykk ...

   Slett
 2. Skulle gjerne vært i Oslo en tur denne helgen ja :) Kos deg masse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du er savnet Tine :) hørte forresten Gaute Heivoll i dag ;) takk og god helg :)

   Slett