tirsdag 6. november 2012

3 pakker i posten: iPhone, iHerb og Gran Canarias beste

Med fare for å virke helt hyper på bloggen for tiden, må jeg likevel få lov til å boble over av førjulspakkene som kom i posten i dag. 3 pakker! Jippi! Min første iPhone, pakke med superfood greens fra iHerb og den aldeles nydelige boken Gran Canarias beste.

Gran Canarias beste av Øystein Eide (Heftet)


Gran Canarias beste er  er Øistein Eides nye guidebok med perler fra den vakre øya. Her har han håndplukket 66 opplevelser, og fått hjelp fra fotografene Bård Ove Myhr og Torkil Storli.

Jeg har vært en del på Gran Canaria de siste årene og blitt veldig begeistret for øya. Den har så mye å tilby, og jeg har også fått med meg en del av fjellturer, småbyer, grottedaler, interessante museum i Las Palmas med mer..

Boken rommer dette og mye mer. Den foreslår også vandreturer, deilige landhotell og restauranter.

Selv om boken kom i dag har jeg rukket å kose meg med den og bladd i bildene flere ganger. De er virkelig en nytelse å se på, og verdt hele prisen og mer til.  Jeg skal en tur til øya mi i desember igjen, og dette er en skikkelig oppvarming før reisen.

Dette skrev jeg nettopp på bokelskere.no :

"En utrolig vakker bok om deilige Gran Canaria. Jeg fikk den i posten i dag, og har kost meg og bladd mye i den allerede. Den har noen aldeles nydelige bilder. Jeg har vært på mange av stedene så boka inneholder ikke så veldig mange nye tips, men noen er det. Spesielt når det gjelder vandreturer og spisesteder. Her er det 66 håndplukkede opplevelser av kjennere av Gran Canaria. Praktfullt.:) "

Jeg ga den terningkast 6.

Nå skal jeg kose meg med litt mer med boken og deretter Bokprogrammet og portrett av Jan Roar Leikvoll.

Ha en fin kveld!


Øistein Eide, Bård Ove Myhr og Torkil Storli: Gran Canarias beste

Skald forlag 2012

15 kommentarer:

 1. Håper Julenissen tar hensyn til ønskene på bloggen min ;-) Jeg har jo vært snill i år... Denne boka MÅ jeg ha!

  Og gratulerer til den lykkelige eier av iPhone.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper også det Randi! Bildene her er bare såååå vakre. :)

   Og takk! Har noe å leke meg med dager fremover, med iPhonen, Instagram etc.. Blir vel en plage med mobilbilder på fjesboka nå skal du se..haha!!

   Slett
 2. Så gøy!! iPhone er jo bare toppen, og jeg klarte til og med å lure meg til en iPad i sommer. I posten har jeg to bøker på vei, og i dag har jeg planer om å kjøpe min aller første eBok. Det skal bli innmari spennende :) Kos deg med dine nyankomne herligheter og gi meg et pip om hva du heter på Instagram så jeg kan følge deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anette! Ja Instagram skal jeg komme meg på, og da skal du får høre.:) Det tar bare litt tid før jeg får installert de apper etc som jeg vil ha..
   Hvilke bøker venter du på?

   Slett
 3. Åh så gøy med pakker! Den boken virket kjempe bra! Jeg elsker slike reisebøker, og spesielt hvis bildene er fine og de inneholder variert stoff! Så er det jo kjempe gøy å lese når du faktisk har litt kontroll på Gran Canaria og har sett mye av landet fra før! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant.:) Boken er virkelig fin når det gjelder bildene- og tipsene er uansett bra, både for de som har sett en del og de som ikke har sett noe..

   Slett
 4. Skjønner godt at du bobler over av disse førjulspakkene!
  Boken om Gran Canaria vil jeg ønske meg, selv om jeg har vært en del ganger på øyen har jeg ikke sett så veldig mye. Rett og slett fordi ungene ikke er i det moduset, men ettersom de begynner å bli eldre kan det nok la seg gjøre å utforske litt. Vi fikk dem med oss på sightseeing med turistbussen i Las Palmas denne sommeren, noe som gjorde at vi fikk sett byen på en helt annen måte enn kun shopping.
  Blir herlig for deg med en tur i desember :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten; jeg er enig med deg i at det er dårlig gjort å gi bort en bok til noen som ikke har sagt at de ønsker seg den, men med Fifty Shades tenkte jeg at den ville bli en gjenganger fordi den er så populær :D

   Slett
  2. Jeg måtte bare kjøpe denne boka, og fant den ganske rimeleig på tanum.no--bare 305,-.
   Ja, man kan farte mye mer rundt når man ikke har barn å ta hensyn til. Mine er store nå, så jeg har reist alene nedover i 3-4 år nå.
   Palmitos Park derimot, kan man utmerket ta med barna til. Har du vært der? jeg var der i fjor og ble veldig imponert for en flott naturpark.:)

   Ja, jeg skjønte det ang Fifty shades, men det slo meg også at noen sikkert vil gi den bort fordi den er så populær, og ikke ha tenkt nok over om den vil falle i smak..

   Slett
 5. Palmitos Park har jeg ikke vært i, det skal jeg notere meg - takk for tips. Jeg leste at mye av parken ble ødelagt i en stor skogbrannen for noen år siden, men at den nå er bygget opp igjen.

  Ja, du har rett i at en del helt sikkert vil gi bort boken nettopp fordi den er populær - umulig å unngå, den lyser mot en uansett hvilken butikk en går inn i :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er en egen avdeling i Palmitos Park med bilder fra alle brannødeleggelsene---Triste saker. Men der er veldig fint nå, heldigvis.

   Var på Ark i dag og ved disken var det en som kjøpte Fifty shades som ble pakket inn i gavepapir.. Joda, så den gis bort, og leses, og kjøpes--så kan hende blir den en julegavebok også. Selv om jeg tviler på at den blir den som selger mwst til jul.. men vi får se.

   Slett
  2. Og nå leste jeg akkurat at det var en kvinne som ønsket å skille seg fra sin mann fordi han ikke ville krydre sexlivet litt ala Fifty Shades...hehe - kanskje en del menn som ser med bekymring på konene som lese disse bøkene!

   Slett
  3. Hehe, ja det leste også jeg i dag. Og så var det en annen sak hvor mannen oppdaget at kona leste Fifty shades.og som starta en kjempekrangel som varte dagen etterpå også. Han kasta brun saus på henne da han oppsøkte henne hjemme og ble dømt itl et halvt års fengsel.. Ja sånn kan det gå.

   Slett
  4. Brun saus...haha, ja da kan han bare ha det så godt!

   Slett