mandag 19. november 2012

GIVEAWAY: Kjærlighet, Løgner og ølglass (noveller)

Har du lyst å vinne den fine novellesamlingen Kjærlighet, løgner og ølglass? Liv Hege Refsdal har skrevet noen fine små noveller som er kjekke å lese i førjulstiden. Jeg har et eksemplar til overs, og forlaget har sagt det er helt ok å gi det bort til en av dere mine lesere.

"Kjærlighet, løgner og ølglass" av Liv Hege Refsdal

Fra mitt blogginnlegg om boka:

Novellene handler om relasjoner, forhold, kjærliighet, overgrep, mishandling, merkelige naboer. De er ganske korte, og lett å lese. Språket er enkelt, lett og direkte. Avslutningen i novellene er ofte overraskende.  Det beste synes jeg var stemningen i novellene. Jeg måtte ta meg tid til å tenke over teksten når jeg var ferdig med novellene. De har noen poeng som får en til å stoppe opp, ikke rase videre. Novellene har driv og en del er faktisk ganske spennende.

Mer fra blogginnlegget om boka her.

Har du lyst på denne novellesamlingen skriver du en hilsen i kommentarfeltet under, og vips så er du med i trekningen. Frist fk fredag kl. 20.00.
14 kommentarer:

 1. Så kjekt at du får anledning til å gi bort et slikt eksemplar, jeg likte denne novellesamlingen veldig godt og kjekt å se at flere får sjansen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er veldig ok. ER du med i konkurransen? (spør siden du sier du har lest den)

   Slett
 2. Neida,jeg er ikke med i konkurransen for jeg har boken, glemte jo å si det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok, fint at jeg spurte da. Ha en fin kveld Beathe.:)

   Slett
  2. Tusen takk for det,Anita og i like måte.Om jeg hadde vunnet så hadde jeg gitt beskjed..men greit å vite selvfølgelig. Nå er det farmen på tapetet her!

   Slett
  3. Oki, takker.:) Skal lese her, 1Q84, så mange bøker jeg har på vent.. Har laget et "På vent- innlegg", som jeg har satt til publisering en halvtime over midnatt. Flott funksjon altså, at man kan planlegge publiseringen av innlegg.:) (men jeg får vel ikke lagt inn link da, hvis jeg sover..får ta det i morgen tidlig)

   Slett
 3. Men jeg vil veldig gjerne være med på trekning! Har vært spent på denne, og noveller har jeg fått mer og mer sansen for ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Da noteres du i lotteriet.:)

   Slett
 4. Dette vil jeg gjerne være med på, da disse bøkene står på leselisten min! Artig at vi har Giveaway samtidig. Ha en fin kvald - natt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant.. Har tenkt på dette lenge, men hatt litt travelt.. Ha en fin natt du også.:) Du er notert, seff..

   Slett
 5. Vil gjerne være med i trekningen jeg også!
  Det er jo lov å håpe... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst, uten håp, intet vinn.;) Du er notert..:)

   Slett
 6. Jeg vil gjerne være med å trekningen om denne novellesamlingen. Jeg er glad i noveller og vil gjerne lese flere. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint. Du er notert, tvi-tvi for en novelleelsker.:)

   Slett