fredag 17. august 2012

En herlig Chartertur med Lilly og Red! (bokomtale)

Picture

227 sider med saftige nordnorske og trønderske vendinger i Lilly Crafts språkdrakt er fin-fin underholdning.
Lilly Craft er blogger både her og der, bl.a. Bloghog.no og var der alle var før , vgb.no,  hvor hun startet serien om Lillys tur til Thailand med Redneck. Redneck var også blogger der vi andre var før. Men hvor er han nå? Gjorde han alvor av trusselen om aldri å blogge igjen hvis Lilly offentliggjorde hendelsene fra deres Chartertur til Syden?

Nuvel. Boka gir ikke svar på akkurat det. Lilly Craft , har imidlertid en skarp og treffende penn, med masse humor og situasjonskomikk, samt en underfundig alvorstone.  Som i hennes tidligere bloggbøker er også her mye å le av, humre over, og noen vil kanskje gråte.

Lilly og Red nærmer seg hverandre gradvis som sengene i deres bungalow gjør det. Hvor de ender på slutten av turen, må dere selv finne ut ved å lese boka.

Anbefales som herlig underholdning, og kan godt leses på nytt selv om man har fulgt med serien på bloggen. Det er noe eget med å lese fra papir, synes nå jeg da.  Boka gir også et tidsbilde av sosiale mediers inntog og en del av dens verden, hvor ensomme mennesker får mulighet til å utvikle et slags sosialt nettverk via bl.a. blogger, facebook og twitter. I forordet tar forfatteren opp akkurat dette temaet, som er verdt å tenke over. ..:)

P.S. Advarsel: Sterkt språkbruk, ikke noe for de som ikke tåler nordnorske kraftuttrykk.

Lilly Craft: Charterturen, 2011.
Utgitt på eget forlag. Kan fås kjøpt gjennom LULU.com  eller ved å kontakte Lilly Craft. alias Ann-Lill Grendahl Elshaug.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar