tirsdag 25. mars 2014

Boken på vent (69): Elle melle

Tid for ventebok, og jeg vil i dag presentere den nye krimboka Elle Melle utgitt på Vigmostad & Bjørke, skrevet av engelske M.J. Arlidge.
Omtale av boka (krimklubben):En åpenbart forstyrret person bortfører personer i par og gir dem et forferdelig ultimatum: En av dere overlever, en av dere dør. Helen Grace og hennes kolleger ved Southampton politistasjon står med ryggen mot veggen. I tillegg til å drive klappjakt på gjerningspersonen må de beskytte de overlevende som sliter med store mentale skader etter det de har vært igjennom. Flere blir kidnappet. Men hva er forbindelsen mellom ofrene? Etterforsker Helen Grace gir alt hun har, i en sak som plutselig, og skremmende nok, begynner å nærme seg en sluttet sirkel. M. J. Arlidge undersøker styrken i forholdet mellom mennesker, valg foretatt i mørk, dyp fortvilelse, og betydningen av å ofre seg for andre. Intensiteten øker ettersom hver av de intrikate personene drar leseren inn i sin historie. "Elle melle" er første bok i serien om etterforsker Helen Grace.


Denne ser jeg frem til å lese når ting roer seg her. Har flytta inn i ny leilighet og det er mye som skal til for å få ting i orden her, jeg skal kjøpe både nye bokhyller og ny salong og noen småtterier. I dag fikk jeg tak i fine gardiner og vaska ned leiligheten jeg flytta fra med god hjelp av venninne og sønn. Godt at det er ferdig i alle fall. Jeg er ellers potte forkjølt, det kom kasta over meg i morges. Ble vel smitta av faren min som var her forkjølt i helga og hjalp til. Og når man er sliten er det lettere å bli smitta..Men det får nå gå sin gang.

Noen har allerede blogget om boka: 

Vil du lese om flere boker bokelskere har på vent, så ta en tur inn i Beathes bokhylla da vel.:) Ønsker deg en fin tirsdag!

16 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en god krim, den må jeg skrive ned! Jeg håper du blir bedre av forkjølelsen slik at du får kommet deg i orden i ditt nye hjem! Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Astrid Terese. Var på jobb i morges men måtte dra hjem. Er helt potte tett og snørrete om hverandre..og ondt i skrotten.

   Slett
 2. Denne boken er jeg nysgjerrig på og må notere meg! Mye arbeid når man flytter og jeg håper at du blir bra igjen snart! Ønsker deg en så fin dag som mulig til tross for forkjølelsen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det-- Takk skal du ha Beathe.:)

   Slett
 3. Denne har jeg såvidt hørt om før. Virker veldig spennende.

  SvarSlett
 4. Sitter på Gjest Baardesen cafe i Trondheim og leser bok og ser på andre gjester. Har vært på biblioteket først. Herlig vær, så det går fint å reise med kystekspressen i dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så herlig da! Flott vær i dag ja, selv sitter jeg inne med influensa/vårforkjølelse.. har sovet noen timer. Kanskej jeg orker å lese litt for å få tiden til å gå.. God tur!

   Slett
 5. Denne høres veldig spennende ut

  SvarSlett
 6. No kjenner eg at eg har lyst til å lese litt krim igjen - denne virkar spennande og ofte greit å starte med nr. 1 i noko som kan bli ein serie. Lukke til med utpakkinga og fortsatt fin tysdag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig da! Ja å fåmed starten av en sier er ofte ok. Takk , i lige så.:)

   Slett
 7. Det ultimate dilemma, jeg fikk det servert i min forrige bok, litt rart det der :) Lykke til med rydding og fylling i skap, det er no litt gøy? :)

  SvarSlett
 8. Tenker du på bokas innhold Tine? Takk…. skal jeg være ærlig synes jeg ikke det er så veldig gøy med flytting og fylle opp skap. Bokhyller derimot….;)

  SvarSlett
 9. Oioioi, for en spennende bok, med et forlokkende cover! Takk for boktips, og lykke til med flytting og utpakking!

  SvarSlett