mandag 19. desember 2022

Dinosaurgjengen, #10 .Julegaven av Lars Mæhle og Lars Rudebjær

Ny bok i den fantastiske Dinosaurgjengen er ute. Nummer 10 heter Julegaven, og det er en topp dide å gi til fansen til jul.  Denne er like morsom og spennende, med flotte detaljrike tegninger som de andre bøkene i serien. Og så skal det vel bare mangle om ikke barna også får sine julebøker, som de voksne også har.



Forlaget om boka: 
Morfar Troodon har sendt Trym en ekstra stor og mystisk julegave med verdens største overraskelse. Problemet er bare at både pakken og postbudet som skulle levere den har blitt borte! Kan Rasmus og Trym finne julegaven før det blir jul?




Det blir fart på Rasmus og Trym når de må ut å lete etter pakke og postbud. Og i skogen truer det noen andre farlige dinosaurer.. Snø er det også, og mye skjer som vanlig på deres jakt gjennom snø, skog  og sumpmyr. Jeg kan nesten ikke røpe mer, for da blir det ikke så spennende for andre lesere, men jeg kan garantere at dere vil treffe en del av gammelgjengen igjen og noen nye . 




Boka skal bli med meg opp til barnebarnet på fem til jul, og gjett om en som blir glad og en som gleder seg til å lese for han:)


Andre bøker i serien jeg har blogget om. Her har jeg skrevet litt mer om serien og har også med flere bilder:
Dinosaurgjengen #9. Halloweenfesten



Lars Mæhle og Lars Rudebjær: Dinosaurgjengen,  #10 .Julegaven , 47 s 
Kagge forlag 2022
Leseeksemplar fått av forlaget

2 kommentarer:

  1. Juledinosaurgjeng? det hadde vært noe det. Bare så synd at 2-åringene jeg har hatt i år ikke har ro i rumpestumpen til å lese mer enn to ord på hver side :)

    SvarSlett