tirsdag 3. juni 2014

Boken på vent (79) : Innsirkling 1 og 2

Jeg skammer meg fortsatt. Jeg skrev dette innlegget i Boken på vent om Innsirkling av Carl Frode Tiller i januar 2013.  Jeg venter fortsatt på å lese både nummer en og nummer to. Og i sommer skal det bli, for i august kommer nummer tre. Olalala..

Bøkene handler om:

David har mista hukommelsen, og i ei avisannonse med foto blir venner og kjende oppfordra til å skrive brev til han for å hjelpe han med å finne tilbake identiteten sin. Forteljingane handlar om avgjerande val, feilslåtte ambisjonar og lengslar. Innsirkling 2 (2010) er ei fortsetting av historia om David.
(den norske bokdatabasen, via bokelskere.no)


Jepp!


Ha en fin tirsdag.:)15 kommentarer:

 1. Her er det bare å snu seg rundt Anita. Kan ikke ligge på latsiden en solskinnsdag! Eller - jo, det er jo det vi kan når vi leser - :o) Trøsten er at de er lettleste (om man takler nynorsk på travelt, that is). Snart ferdig med Glassblåseren! Veldig kjekk bok, spesielt for meg kanskje som er veldig glad i Murano-glass og får lest om historien bak. Etter boka er ferdiglest må jeg google mer om Murano. Interessant lesing!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei da, Marianne. Men siden det er en tvangslesingsmåned på gang her, så må faktisk Tiller vente til i alle fall fire-fem andre bøker tvangsleses først. Latsiden? What? Her leses det på rygg, sidelenges, sittende på bakende, stående, kjørende und so weiter.. Nynorsk no problem, husk det ligger både min og Tillers dialekt begge nært- vi er nordtrøndere fra Namsos begge to.:) Ang Murano er jeg glad du liker historien. :) Fancy og sprettent det der..:) Og nå skal jeg jogge/gå Jentebølgen, tvangspåmeldt det også.. (for et press) .

   Slett
 2. Tviler ikke på at du leser baklengs og fremlengs og på nynorsk med. Aner meg at Marianne har et forholdt til nynorsken på linje med meg? Innsirkling har jeg hørt om mange ganger og sett i butikkene men aldri blitt fristet. Kanskje noen flotte omtaler fra din hånd får lokket meg utpå? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nynorsk leser jeg i søvne Tine.;) Hehe.. jeg tenker faktisk ikke over det annet enn at det er fint å lese .:) Om omtalene bli flotte kan jeg dog ikke love, men en ekstra patriotfaktor vil nok bøkene få av meg da.;)

   Slett
 3. Disse ja, har ennå ikke kommet i hus her å jeg får notere meg de igjen så får jeg se om jeg klarer å få gjort noe med det. Ønsker deg en fin kveld,Anita :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, disse- vet du- må i hus, når nr tre kommEr og den blir garantert nominert av noen trofaste tilhengere til BBP. (kan jeg tenke meG.:)TAKK I LIGE SÅ BEATHE!

   Slett
 4. Jeg er stor tilhenger av Carl Frode Tiller, og gleder meg til tredjeboka! Sommerlektyren er ikke klar, hvis jeg i det hele tatt kommer til å lage liste. Kanskje jeg bare leser hva jeg kommer over - uten plan. ( Høres faktisk tiltalende ut!)

  SvarSlett
  Svar
  1. KJekt å ha lyslesing som første prinsipp. Det skal jeg og ha når juli kommer.::)

   Slett
 5. Jeg har begge disse stående i bokhylla. Begynte på nr en, men la den fra meg. Får ta den frem igjen og prøve på nytt

  SvarSlett
  Svar
  1. Ofte har det med timing å gjøre ja, Lene.:)

   Slett
 6. Carl Frode Tiller og Innsirkling, hadde jeg jo nesten glemt:) Har jo bare hørt godt om dem. Prøvde da meg på å høre den første boken på lydbok, gikk ikke da så bra......var da fortsatt litt utenfor min komfortsone med lydbøker. Måtte ha noe med litt mer fart i som krim i så fall. Men det var jo ikke bokens feil, så skal prøve å lese de denne gangen, en vakker dag:) Kos deg med bøkene!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fort gjort å glemme noen i disse masseboktider.. Nå fikk du en påminnelse, og når høsten kommer er nok Tiller igjen på manges lespper skal du se.:) Takk, du og.. la oss nyte sommeren! Og så varmt som det ble i dag..

   Slett
 7. Tiller er bra! Han skriv intenst, godt og ubehageleg nært. Til og med skeptiske og sære meg likte Innsirkling 1 og 2 :-) og eg ser fram til 3'aren. Las lydbokversjonane - stilig og effektfullt med fleire ulike opplesarar til dei ulike forteljarstemmene.

  SvarSlett
 8. Carl Frode Tiller har jeg ikke lest noe av, så takk for tips :)

  SvarSlett