tirsdag 4. juni 2013

Boken på vent (36 ): Perla + Gråblekkas giveaway+bloggbursdag+30årsdag

Først ønsker jeg å gratulerer den fine bloggeren Gråblekka fra Trøndelag med 30 årsdagen den 26.juni, samt 1,5-årsdag for bloggen i disse dager. Så skal jeg fortelle dere om enda en bok jeg har på vent i bokstabelen min. Den er faktisk nettopp kjøpt på salg, men den er ikke helt ny. Den har handling fra Argentina. Dit vil jeg reise en dag. Det er et land som er meget interessant. Her er boka:Forlaget skriver dette om boka:


En ung argentinsk kvinne gjør en sjokkerende oppdagelse om sin familiebakgrunn ved hjelp av en ubedt gjest.
Under Argentinas «skitne krig», som varte fra 1976 til 1983, «forsvant» 30 000 borgere, inkludert rundt 500 gravide kvinner hvis nyfødte barn ble gitt til militære familier.

Perla Correa er vokst opp med en iskald mor og en stiv marineoffiser av en far som hun forguder, men hvis yrke bringer skam over familien i tiden etter diktaturet. Da hun får uventet besøk av en fremmed mann, får hun gradvis en forståelse av sin egen rolle i den skitne krigens tragedie.
Du kan lese utdrag fra boka samt omtaler på forlagets hjemmeside HER
Er du nyskjerrig på hva som venter i bloggernes bokhyller, ta en titt inn i Beathesbokhylle.:)

Til slutt vil jeg fortelle dere om den flotte bloggen til Gråblekka som jeg også anbefaler dere en titt inn til.  Hun har en liten utfordring på gang. Blant annet spør hun hvor jeg foretrekker å lese. Jo det skal jeg si deg; det er helst hjemme det, men jeg trives også godt på en solrik balkong eller på ei strand med ei bok. Jeg liker godt en god kopp kaffe attått, eller urtete hvis det er på kvelden jeg leser. 
Hun har også en giveaway med fine premier for den som vil delta.:) 
Ha en fin tirsdag!9 kommentarer:

 1. Åh,denne boken må jeg se å få lest snart jeg også,det samme med den andre boken hennes "Det usynlige fjellet" som jeg ennå ikke har lest heller.Så bra med slike påminnelser! Ønsker deg en strålende dag,Anita:)

  SvarSlett
 2. Vi har denne boken på jobb og den er stadig utlånt, så jeg har lurt litt på om jeg skulle ta den med hjem. Kanskje jeg rett og slett må gjøre det :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Gled dere til Perla! Den er en nydelig, god bok, etter min mening. Det samme med Det usynlige fjellet. Leser gjerne flere av Carolina de Robertis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra:) jeg vil også lese Det Usynlige fjellet:)

   Slett
 4. Åh, denne høres bra ut, Sør-Amerika kunne jeg godt tenke meg å reise til! Ja, det er herlig å sitte i solen og lese :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant. I dag regner d i tr.heim og jeg sitter på kafé:)

   Slett
 5. Tusen takk for link til meg og for at du tok utfordringen:) Morsomt å høre hvor du liker å lese, selv er det veldig sjelden jeg ligger på en strand å leser. Men hadde ikke vært dumt å prøvd det ut en gang.Må vel kom meg på den sydenferie en gang, eller så må jeg finne meg en fin norsk stand:) Fin bok du har på vent, den har jeg også planer om å lese en dag. Det usynlige fjellet var en bok jeg likte kjempegodt, enda jeg enda ikke har fått med meg de to siste sidene ennå (Måtte lever boka tilbake til biblioteket):)Ønsker deg en herlig kveld!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig og takk for d:) lade har mange fine strender og bukter

   Slett