tirsdag 22. oktober 2013

Boken på vent ( 54 ): Disse øyeblikk

Jeg har kikket tilbake på bilder i bloggen for å se hvilke bøker jeg fortsatt har på vent, siden jeg ikke har bokkassene mine her for øyeblikket. På Bokbloggertreffet fikk vi flere bøker, deriblant greide jeg å få med meg Herbjørg Wassmos Disse øyeblikk, en bok jeg virkelig ønsket meg. Den ser jeg frem til å lese når jeg kommer hjem. Men den må jo vente til da, såfremt jeg ikke finner på å skaffe meg en digital versjon.
Om boka så skriver forlaget dette:

Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo

Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet. Det er en historie omgitt av det nordnorske landskapets raushet og harde tak. Og det er historien om den unge kvinnen som våget å bryte absolutte tabuer, og som ble en av Norges største og høyest elskede forfattere.


VG har skrevet veldig godt om boka HER

Jeg leste Hundre år av Wassmo som jeg likte veldig godt. Dette er på en måte en slags fortsettelse, slik jeg har skjønt det.

Vil du lese om flere bøker bloggere har på vent ta gjerne en titt inn i Beathes bokhylle..:) Ha en fin tirsdag.16 kommentarer:

 1. Ikke lest noe av forfatteren enda, men har Hundre år stående på vent i bokhylla

  SvarSlett
 2. Bare gled deg til denne. Jeg liker Herbjørg Wassmo veldig godt, tror jeg har lest det meste av hennes bøker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg gjør. Har også lest det meste av Wassmo,:)

   Slett
 3. Jeg gleder meg til denne, jeg tror jeg har lest omtrent alt av Wassmo, og hun leverer hver gang, såre gode fortellinger.Takk for påminnelsen, og ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her... ja hun er utrolig dyktig.:) Takk !

   Slett
 4. Jeg har også lest 100 år, den sammen med Et glass melk takk er absolutt grunnen til at jeg nå vil lese Disse øyeblikk. To virkelig gode bøker! Jeg skal også gi mor Disse øyeblikk til jul (Hysj!) Hun har lest det meste av Wassmo og ønsker seg også denne.
  Ønsker deg en nydelig dag, Anita!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Wassmo er knallbra. Har vel lest det meste av henne, men ikke Et glass melk..
   Takk i lige så.:)

   Slett
 5. Har ikke lest noe av Wassmo ennå, men jeg har en samlebok av henne liggende. Denne har jeg hørt så mye fint om den siste tiden så den er notert ned. Kos deg,Anita:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, bøkene hennes anbefales absolutt..):) Takk.

   Slett
 6. Wassmo er definitivt en usedvanlig dyktig forfatter!!
  Gled deg til denne ;o)

  SvarSlett
 7. Jeg likte så godt Dinas bok og trilogien om Tora, og har lest Hundre år og Reiser etter det, men ingen av den slår de førstnevnte. Disse øyeblikk skal jeg sette på leselisten, takk for påminnelsen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de likte jeg også veldig godt. Bare hyggelig Birthe,:)

   Slett
 8. Biografier er jo noe jeg leser lite av, men denne har jeg virkelig lyst å lese, enda jeg ikke har lest noe av denne forfatteren tidligere (litt flaut å innrømme):)

  Kos deg videre og ha en grøssende Halloween!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha..:) det er ikke en biografi, men roman, selv om den har selvbiografiske trekk.

   Slett