mandag 1. april 2013

Boken på vent (27): Våk over meg

April er her. Så herlig, snart vår, varmere tider, mindre snø, sommer i vente. Ferie. Og tid for Beathes spalte Boken på vent igjen. Da er hverdagen i rute for å si det sånn. Jeg ser at jeg har skrevet om mange bøker jeg fortsatt har i ventestabelen min nå, men det er faktisk noen igjen. Nå fant jeg en bok jeg faktisk ser frem veldig frem til å lese og det er en bok jeg vant i en Givaway hos Solgunn i nord. Våk over meg av Amy Plum.

Våk over meg - Amy Plum Agnete ØyeOmslaget er delikat, og det handler om mystikk, grøss og kjærlighet i Paris. Og jeg ser at det er en ungdomsbok. Håper ikke den blir for fjortis, da orker jeg ikke lese den ferdig. Men vi får se, den trenger jo ikke være det.

Hva sier så forlaget om denne gjemte plommen?

Da Kate Merciers foreldre dør, må hun forlate livet i New York for å bo hos besteforeldrene i Paris. Der møter hun Vincent. Han er mystisk og sjarmerende, og smilene hans smelter nesten isen rundt hjertet hennes. Men etter som de blir bedre kjent, oppdager hun at han er en revenant - en gjenganger, hvis skjebne er å ofre seg selv, om og om igjen, for å redde andres liv. Det går raskt opp for Kate at dersom hun velger å følge hjertet, vil hun aldri mer være trygg. Med denne strålende debutboka har nykommeren Amy Plum skapt en kraftfull paranormal mytologi. En intens og original historie fylt av romantikk, atmosfære og åndeløs spenning sørger for at leseren venter på oppfølgeren allerede før siste side er lest!

Kraftfull paranormal mytologi? Hm, spennende..... 

Hvis dere vil se hva andre har i hylla, så ta en titt inn til Beathesbokhylle.

20 kommentarer:

 1. Oi! Spennende, ja- i dobbelt betydning! Spennende fortelling, og spennende sjanger! Jeg har ikke lest denne, bare lest OM den. Sant å si, så har jeg lest fint lite om gjengangere... Kos deg med boka da den har forflytta seg øverst i bunken ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha.:) Håper du har hørt bra om den.:;)

   Slett
 2. Skumle saker! Håper den faller i smak :)

  SvarSlett
 3. Dette er vel første boken i serien, har disse bøkene på ønskelisten min. Ser frem til å høre hva du synes om den. Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det en serie? Visste ikke jeg vet du. Ha en fin dag du og Beathe.:)

   Slett
  2. Det er en bok til og så kommer bok nummer 3 ut på norsk i løpet av året.

   Slett
 4. Den høres jammen ikke dum ut! Tusen takk for tipset :)

  SvarSlett
 5. Litt Margit Sandemo ..ish .? Det er i så fall ment som et kompliment. Sagaen om Isfolket bergtok meg og jeg har lest serien to ganger. Fikk litt samme feelingen da jeg leste om denne. Om det stemmer vet jeg ikke, men jeg må si jeg gleder meg stort til å se hva du mener om boka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Aner ikke...kanskje? Artig at du har lest Isfolket da.. Jeg har forresten kjøpt den siste boka av Margit Sandemoe, Skytsånd, en serie på tre bøker. Det er hennes bok nr 180. Produktiv dame.

   Slett
 6. Hehe, denne bergtok ikke meg, selv med det fine omslaget ... Håper den faller i smak hos deg :)
  Ha en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. JA, det vil jo vise seg..
   Ha en god natt Pia.:)

   Slett
 7. Høres ut som en interessant bok!:) Gleder meg til å kanskje høre mer om den, kanskje den havner på min leseliste da. Kos deg med boken, håper den faller i smak!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker å lese den i alle fall, en dag. Takk skal du ha Gråblekka.:)

   Slett
 8. Denne må jeg skrive ned og lese mer om. Takk for tipset

  SvarSlett
 9. dette høres spennende ut :) aldri hørt om bok eller forfatter før

  SvarSlett