lørdag 13. april 2013

Ny bok fra kjent blogger: VEKTLØS

Magni Iren Moan Grlj, bosatt i Slovenia, gir i disse dager ut boka Vektløs på Commentum forlag. Magni har blogget på VGB.no i flere år, før bloggportalen ble lagt ned. Der delte hun sine vakre bilder, tegninger og kloke ord med oss. Nå har hun skrevet boka Vektløs om sine år med spiseforstyrrelser. Jeg ønsker virkelig Magni lykke til med denne boka.


7 kommentarer:

 1. Takk for tips! Det er bra det blir satt fokus på spiseforstyrrelser igjen!
  Må se nærmere på denne boken. Har enttopp lest Stryk meg over håret av Agnes Matre med samme tema. Veldig bra at Commentum setter dette på dagsorden!
  Ønsekr deg en glad dag!

  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Det trengs å informere om dette,siden mange sliter med det. Jeg leste også boka til Agnes Martre, og nå ser jeg frem til Magnis bok.:9
   Fin dag til deg også.:)

   Slett
 2. Tusen takk skal du ha, Anita! Jeg er helt overveldet over responsen jeg har fått etter at jeg åpnet "Vektløs-gruppen" på FB! :) Nå er det kun få dager igjen til boka kommer ut, og hvis noen av Anitas bloggvenner er interessert i å få boka tilsendt portofritt for i underkant av 200 kroner, er det bare å gi beskjed! Boka er min selvbiografi om mine 5-6 år som anorektiker og er skrevet på en lettlest og lett forståelig måte, med bla. bruk av dagboknotater jeg gjorde på den tiden. Den viser tydelig hvordan en anorektiker tenker og føler og kan forhåpentlig vis være til trøst, informasjon, støtte og hjelp for både familie, venner og andre pårørende av anorektikere, den kan være gjenkjennende for anorektikere, den kan forhåpentlig vis virke preventive for ungdom og andre som er Iferd med å hive seg ut i en unødvendig og kosmetisk slankekur, kun for å prøve å leve opp til de fotoshoppede bildene vi daglig blir påpakket I media, reklamer, TV og plakater, lærerik for folk innen helse og skolesystemet og opplysende for alle som er interessert å prøve å forstå hvordan en anorektiker oppfatter seg selv og folka rundt seg når det stormer som verst.

  Håper så mange som mulig vil kunne ha nytte av boka mi! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig Magni.:)
   Håper du får mange lesere, og takk for utfyllende info.:)

   Slett
 3. Tusen takk for tipset,Anita:) Denne boken kunne jeg tenkt meg. Godt at det blir satt fokus på dette med spiseforstyrrelser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg er spent på denne. Jeg kan legge deg til facebokgruppa for boka, så får du se bilder av hvordan hun så ut som anorektiker, og følge med boka. Magni skriver godt, så det regner jeg med blir en bra, men sterk bok.

   Slett
 4. Har fått boka i posten i dag. Ser frem til å lese den i helga.:)

  SvarSlett