tirsdag 11. februar 2014

Boken på vent (64): Djevelanger

I dag ble jeg påminnet av blogger Tine  om at den neste boka til Frode Granhus, Djevelanger, er rett rundt hjørnet. Den har jeg ventet lenge på, siden jeg likte de to forrige; Malstrøm og Stormen veldig godt. Jeg har ikke fått boka i hus enda, så jeg venter  faktisk enda..
Litt om boka:
En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster – men hun kommer aldri inn igjen.
Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under overflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.
På politihuset i Bodø er det også varmt – og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av de mannlige kollegaene. Da det kommer melding om at en liten jente er forsvunnet, passer Rino Carlsen på å bli satt på saken sammen med Guro. Dermed er jakten i gang …


Mer HER

Åh som jeg gleder meg. 
Jeg skal forrresten til Lofoten i påska, og kjøpte billetter i går, så kanskje denne skal gjemmes til da for å leses i de rette omgivelser? Rorbu, spisse fjell, skumle øde steder, vind (som jeg dog ikke håper på)….osv.

Vil du lese om flere bøker på vent, så ta et titt inn til Beathes bokhylle da vel.:)OPPDATERT MED ANMeLDElse!!

12 kommentarer:

 1. Denne venter jeg også på ( forhåpentligvis)sendte nettopp mail til forlaget for akkurat det hadde jeg glemt. Har de to andre liggende så jeg burde vel lese dem først...jeg hadde planer om å lese mer krim i år for jeg har mange seier og forfattere som jeg vil stifte bekjentskap med så det er vel på tide å komme i gang. Ha en fin dag,Anita:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne blir en høydare hvis han forsetter i samme stim som før. Takk i lige så.:)

   Slett
 2. Har ennå ikke greid å knote meg til å lese noen bøker av denne forfatteren enda jeg har alle hans bøker på leselisten. Kanskje jeg får gjort noe med det iløpet av året. Tror jeg kommer til å like denne forfatteren, har en god følelse for bøkene hans. Kos deg masse med boken når den tid kommer:) Ha en herlig tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefales… spesiell atmosfære fra nord-norge. Tak, i lige så.

   Slett
 3. Gled deg, dette var gode greier :)

  SvarSlett
 4. Denne ligger på nattbordet mitt (jeg leser krim i sengen) sammen med 6 andre krimbøker jeg ikke har fått lest enda. Jeg holder på med siste bok i en trilogi av Denise Mina og den er så full av handling, tanker og følelser at det ikke går så raskt fremover. Men etter det, da skal jeg begynne på krimhaugen :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Denise Mina har jeg ikke lest noe av .. men jeg har også masse god krim fremover. Takk i lige så.:)

   Slett
 5. På tide at eg kjem igang med Granhus sine bøker forstår eg. God fornøyelse :-)

  SvarSlett
 6. Ikke lest noe av forfatteren, får kanskje ta en nærmere titt

  SvarSlett