tirsdag 9. oktober 2012

Boken på vent: Armenia Albania Argentina

I dag velger jeg å nevne Rønnaug Kleivas nye roman : Armenia Albania Argentina i Beathes tirsdagspalte Boken på vent.


Jeg har ikke lest noe av Kleiva fra før, men denne fanget meg og den kommer nok sikkert høyere i lesebunken min fremfor en del andre jeg har på vent.


Armenia Albania Argentina har en fantastisk tittel, og jeg som elsker å reise til nye steder, ble fort oppmerksom på denne.  I boka møter vi Rønnaug som reiser alene fra land til land. Hun er en eldre kvinne, treffer folk, reiser gjennom feriebyer og til farlige utkanstrøk. Hun prøver ikke å være redd.

Denne boka har fått gode anmeldelser og jeg gleder meg til å lese den. Den er på 172 sider og nynorsk, men det går nok bra når språket er bra, noe jeg forventer at det er. Jeg reiser selv noe alene, og vil kanskje kjenne meg igjen i noe i denne boka?

Armenia Albania Argentina


6 kommentarer:

 1. Har ikke hørt om verken forfatter eller bok men denne høres veldig interessant og jeg gleder meg til å lese omtalen din av denne når du har kommet så langt at du har lest den. Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det som er så fint med å følge andre bloggere, at man selv får tips om bøker man ikke har hørt om.:) Ønsker også deg fin kveld, eller god natt???

   Slett
 2. Denne var ny for meg, så spennende den hørtes ut:) Den gleder jeg meg til å høre mer om:)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skal du få. En fin kveld til deg også.:)

   Slett
 3. Det høres spennende ut å reise alene fra land til land, noe som unektelig vil utvide horisonten ja :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Starter sraks på denne nå, greier ikke å vente..

   Slett