søndag 21. oktober 2012

Smakebit på en søndag (5) : Ulvehunger

Da er det søndag igjen. Nei, sier du det, så fort uka går. I morra er det mandag igjen, men heldigvis er det enda igjen noen timer av en blå blå søndag TV-aksjon, Amnesty- ja jeg støtter dem- og synes alle bør gjøre det. Til kaffen har jeg lest novelle nummer to i Anlaug Sanderøes sin herlige debutnovellsamling: Ulvehunger.

Ulvehunger
Jeg har lest to av fem noveller i boka, og synes dette er herlig, absurd, litt smågyselig lesing. Karakterene i novellene er både levende og døde, mennesker i dyreham med mer. Ganske absurd, men freskt og morsomt, og språket er ubetalelig. I dag vil jeg dele en liten smakebit av novelle nummer to.


".. Den magre så hvordan han tvang den motvillige kjæresten ned langs den flate magen sin mens vanskapningen satt øverst på putene og fulgte storøyd med mens de avspiste fingrene hennes nærmet seg hennes eget nattkjoleskjød." Smakebit på søndag er en fast spalte hos Mari i Flukten på virkeligheten. Du må gjerne delta selv med en smakebit av boka du nå leser.  Bare gå inn på bloggen hennes så finner du oppskriften der.

God søndag!

28 kommentarer:

 1. En "fin" smakebit. Den var noe ekkel! Men jeg ble likevel interessert i boken. Jeg liker noveller og grøss - så kanskje kombinasjonen ville være bra :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig i at smakebiten er noe ekkel! Jeg grein på nesa da jeg leste den, noe som viser at det er en god smakebit du har valgt da leseren gir fra seg en ufrivillig reaksjon!

   Slett
  2. Hehe, Stjernekast- man må jo finne noe som biter litt? ;)

   Slett
  3. Ja, det synes jeg så absolutt ;-)

   Slett
 2. Så artig at du likte den nok til å bli nyskjerrig.. Det er også mye humor i novellene, ikke bare grøss. En herlig kombinasjon. Ha en fin søndag du og.:)

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Alltför sällan som jag försöker mig på att läsa noveller.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Noveller er nok undervurdert som lesestoff..

   Slett
 4. takk for fin smakebit og boktips :)

  SvarSlett
 5. Jag är inte helt säker på att jag förstod allt jag läste, men det jag förstod var... ganska äckligt :)

  SvarSlett
 6. Skikkelig grøssende smakebit, det liker jeg :-)

  SvarSlett
 7. Ojsann, det var litt av et utdrag der du! Morsomt:) Fikk litt lyst til å lese den samlinga der, merker jeg. Ha en fin søndagskveld med TV-aksjonen! Jeg er forresten også fast giver til Amnesty:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du ble nyskjerrig. Den er anbefalingsverdig, mener jeg.:) Slik at jeg gleder meg til å lese videre, men jeg synes det e rgreit å ha litt tenkerom mellom hver novelle. Det er bare fem i boka. Ja, Amnesty er bra!!!! Fin kveld til deg også.:)

   Slett
 8. Det blir väldigt sällan som jag läser noveller. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 9. Jeg har jo planer om å lese flere noveller og du overbeviser meg igjen om at denne MÅ jeg lese. Liker ekle ting innimellom. ha en fin kveld videre,Anita:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne er god faktisk, av det jeg hittil har lest. Ikke bare ekkel, men veldig mye humor også. Fin kveld videre til deg også Beathe! :)

   Slett
 10. Takk for smakebiten. Denne boka blir nok lagt på lista mi for ønsker fra biblioteket. Noveller er foressten bra. Ha en fin aksjonskveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Velbekomme.:) Ja, noveller er fint mellom de lange bøkene og alt det andre. Det har jeg oppdaget i det siste. Jeg har ikke lest så mye noveller før. Fin kveld til deg også.:)

   Slett
 11. Lite mycket "medan" i den här meningen kanske. Jag vet inte om jag hängde med riktigt. Det låter ändå som noveller som kan vara värda att läsa. Är alla skräcknoveller? Hade nog varit kul att läsa. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, novellene er verdt å lese, synes jeg. Ikke ren skrekk, men mye humor også. Omhandler Begjær og kjærlighet som blir tatt ut på spesielle måter.

   Slett
 12. Aiaiai, for en gyselig smakebit! Men innmari spennende også, fikk lyst til å lese mer :)

  SvarSlett
 13. Ja, dette var en noe creepy smakebit! Men også fristende til å lese hele boken :)

  SvarSlett
 14. Jeg har lest tre noveller av fem, allerede, og de er veldig spesielle. Nr 3, leste jeg i dag og den var skikkelig ekkel, gyselig, skummel .

  SvarSlett