tirsdag 22. januar 2013

Boken på vent (17): Englelære

Denne tirsdag i spalten Boken på vent, som Beathe i Beathesbokhylle er vertinne for, så skal jeg ta frem Englelære av Danielle Trussoni. Denne boka fikk jeg av min datter i gave i januar 2011, fordi hun mente den passet for meg.


Englelære - Danielle Trussoni Ellen Karine Berg


Hun har så vakkert skrevet på den blanke siden fremst i boka:

Til min kjære mamma
Tenkte dette kunne være noe for deg
du er en omsorgsfull 
og hjelpsom engel som
interesserer deg for andre
engler:)

KLem xxx
din lille engel

...

Jeg blir helt rørt av å lese det nå igjen, og tenker at jeg skulle ha lest boka for lenge siden. Vil ikke la den vente så mye lengre nå.

I omtalen fra forlaget står dette om boka:


Stor fortelling om en kamp mellom gode og onde engler og deres jordiske agenter. Evangeline, en ung nonne i et kloster utenfor New York, snubler tilfeldigvis over en mystisk korrespondanse mellom en av klosterets eldre abbedisser og Abigail Rockefeller. Uten hensikt gjenoppliver hun dermed en urgammel krig. Tilhengerne av englelæren, en gruppe vitenskapsfolk med inngående kunnskap om englene og deres historie og kultur kjemper mot de monstrøse Nephilimene, giganter som er halvt engler, halvt mennesker og etterkommere etter de englene som gjorde opprør mot Gud og paret seg med menneskene.Englelære er en fantastisk thriller om godt og ondt, teologi, myter og historie, og en utrolig historie om hvordan vanlige mennesker plutselig befinner seg midt i en kamp som kan avgjøre jordens skjebne. Trussoni arbeider nå med oppfølgeren Englebyen, som kommer ut i 2011.Boken er solgt til 19 land og filmen skal produseres av Will Smith, som også står bak Da Vinci-koden.«Englelære har alt en leser vil ha fra en moderne bestselger.» Kate Moss, forfatter av bl.a Labyrinten.

Har noen av dere lest denne boka?

Vil du se flere bøker på vent så kan du kikke inn i Beathesbokhylle

Ha en fin dag.:)20 kommentarer:

 1. Har ikke lest boka. Faktisk aldri hørt om den. Falt pladask! Skal og må leses med det aller første. Tuuuusen takk! Du er en engel ;)

  SvarSlett
 2. Som den skeptikaren eg er, fekk eg alle piggar ut då eg såg tittelen. Men ein roman om englar er vel "greitt nok"?
  Engletru og engleskular og slike ting som prinsesse Märtha & co. driv med, er eg derimot ihuga motstandar av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tittel kan være misvisende hvis man tenker på engleskoler og slikt.. Dette er jo en spenningsroman ala Angels and demons (Dan Brown) ...virker det som.

   Slett
 3. Spent på å høre hvor godt datteren din kjenner deg :) kos deg med den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk.:) Hun kjenner meg nok temmelig godt, men hun har jo ikke lest boka- hun heller..

   Slett
 4. SV. Velkommen, velkommen! Koselig at du vil følge! :)

  SvarSlett
 5. Blir spennende å høre om den falt i smak hos deg, virker jo veldig spennende! Har ikke hørt om denne boken før, så jeg noterer meg den! Ha en fin dag,Anita!

  SvarSlett
  Svar
  1. JA, det skal du få vet du.:) Fin dag til deg også.:)

   Slett
 6. For en fantastisk gave!! Gleder meg til å lese bokomtalen :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 7. Først ble jeg veeeldig skeptisk. Tenkte på henne som reiste til "Engel-land". Men så leste jeg mer. Og når den skal filmes, så må det være en god historie. Spent å høre hva du synes. Vil samtidig si takk for titten på de fine bildene fra Puerto de mogan. Det er så mange som reiser tilbake dit. Så neste gang jeg tenker på en reise sørover, så skal jeg tenke på dette stedet. Tenk så mange bilder jeg kan ta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du sett Ciry of angels? Det var og en søt film synes jeg.. men det var mer et romantisk drama da. Dette er jo en spenningsbok/film in spe..
   Så hyggelig at du likte Mogan-innleggene. Ja, det er et sted verdt å besøke.:)

   Slett
 8. Hehe, så morsomt! Røsket denne boken med meg nettopp hjem før helgen fra biblioteket. Hadde ikke hørt om den tidligere, men den gjorde meg veldig nysgjerrig:) Blir spennende å se hva vi har for slags bok i hendene!:) Var skikkelig fin og rørende hilsen av din datter!:) Kos deg med boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, artig med bøker man er ukjent med...som man blir nyskjerrig på. Kos deg du og. Håper å få høre ha du mener også.:) Dattra mi jobba i bokhandel en periode og da vanka det godbiter på meg også, og så er hun så flink til å skrive fine hilsner til sin mor.:)

   Slett
 9. For en herlig melding fra din datter, skjønner godt du blir rørt av å lese den! Jeg pleier å samle på slike og ta dem frem med ujevne mellomrom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Det er viktig å ta vare på slike gyldne minner .:)

   Slett
 10. Litt off topic, men jeg har satt i gang en ny type utfordring som jeg prøver ut hver onsdag framover. Hadde vært fint om du hadde lyst til å bli med der. Det har fått navnet "Mitt tematips" og du finner linken her:
  http://bokbloggeir.com/2013/01/22/mitt-tematips-1-beste-bok-i-2012/
  Hilsen Geir

  SvarSlett