onsdag 2. januar 2013

Avskjed med lesesirkelen

Siden november 2011 har seks bokelskere møttes månedlig for å diskutere valg av bok. I kveld ble det mitt siste møte med gjengen for denne gang. Jeg regner jo med å treffe dem når jeg er på besøk, eller flytter tilbake i Trondheim, men inntil da: Farvel damer! I kveld møttes vi på Krambua, som vi har vært flere ganger. Dette er en av de mest rolige kafeer i Trondheim, det vil si det går an å prate uten høy musikk i bakgrunnen.

Camilla, meg, Elisabeth og Cecilie. Ranghild og Kjersti var borte i kveld.Det har vært viktig for oss å finne et rolig sted. Vi har møttes på Antikvariatet og Bare Blåbær på Bakklandet, Frida og Krambua. Vi hadde også avtalt en kveld på Ila Brainnstasjon, hvor det er bokbytte og trivelig, men der måtte vi snu i døra fordi det var levende musikk den kvelden. Da blir det vanskelig å sitte i dyp bokfaglig diskusjon, vet du.;)

Bøker vi har lest er  Haruki Murakami: Kafka på stranden, Mario Vargas Llosa: Han som snakker  Kjersti Skomsvoll: Jo fortere jeg går jo mindre er jeg, Einar M Gudmunsson: Universets engler, Marie-Sabine Roger: Lyse utsikter, Bonnie Jo Campell: En elv en gang (sommerbok) , Herbjørg Wassmo: Hundre år, Gabi Gleichmann: Udødelighetens elixir, Joseph Conrad: Mørkets hjerte, Rikard Spets: Allahs tårer (sommerbok), Gert Nygårdshaug: Honningkrukken (sommerbok).

Jeg har blitt kjent med flere forfattere jeg ikke har lest før, blitt inspirert til å lese mer enn jeg har gjort på lenge, og hatt noen veldige trivelige samlinger med damene.

Jeg håper avskjeden er midlertidig og sier på gjensyn!  Takk for en strålende tid.:)2 kommentarer:

  1. Jeg er også med i en lesesirkel og vi har det så gøy. Men alt til sin tid, og når man flytter er det jo ikke så lett. Er helt sikker på at du får flere møter med de flotte damene dine ;) Klem fra Anette :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er kjmepetrivelig og givende.:) Takk skal du ha, klem tilbake.:)

      Slett