søndag 6. januar 2013

På plass i Valdres

Endelig sånn nogenlunde på plass i mitt nye hjem i Hedalen i Valdres. Har kun mobilnett enda, men jeg håper på annet nett som funker snart så jeg kan blogge mer. Tester ut blogging ved mobilen og mobildata nå. Tok et par bilder i dag. Ellers har jeg starta på Døden ved vann av Torkil Damhaug på lyd og papir. Er halvveis. Den er kjempebra!    Bilder får jeg visst ikke lagt inn med mobilen . Noen som vet hvordan? Ønsker dere en fin uke!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt hjem! og det med mobilen... beklager ikke peiling. Godt å se at det er fler som bruker kamera og ikke mobil, blir litt mobbet for at jeg ikke bruker kameraet på mobilen min :)

  SvarSlett
 2. Hei Anita!
  Gratulerer med flyttingen. Slikt er alltid spennende. Håper du finner ro og harmoni i Valdres. Vakre omgivelser har du i alle fall ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt hjem,så spennende å flytte til en ny plass:-)Har dessverre heller ikke peiling på hvordan du får lagt inn bilder med mobilen, er grønn på slike ting.

  SvarSlett
 4. Takk dere:) tine: jeg bruker mobilisera men også vanlig kamera ( har to) men jeg får ikke til å legge inn bilder på blogg via mobil. D må jo gå an?

  SvarSlett