onsdag 3. april 2013

MItt tematips (10 ) : En klapp på skuldra til et gripende innlegg om forfatteren Irene Nemirovskij

Onsdag, klart for Bokbloggeirs tematipsspalte. I dag har han foreslått at vi skal gi en medblogger som fortjener det en klapp på skuldra ved å linke til vedkommendes innlegg som vi har blitt begeistret for. Jeg må først si at det er så mange gode bloggere og gode innlegg som alle fortjener oppmerksomhet. Jeg liker egentlig ikke å fremheve noen fremfor andre, men hvis jeg skal delta må jeg velge en i dag.
Valget var ikke vanskelig, fordi vedkommende blogger har en særdeles grundighet og dybde i sine blogginnlegg om forfattere og bøker som hun liker godt og mindre godt. Jeg har blitt fascinert og påvirket av flere av hennes inngående innlegg om Jane Austen, Charlotte Bronte og Irene Nemirovskij. Jeg har blitt påvirket og fristet til å lese bøker av disse, og de står nå på min leseliste. Jeg deltok i Lines lesesirkel for første gang med boka Storm i juni av Irene Nemirovskij, og det er garantert at Melusine har en stor del av æren for at jeg kastet meg på i siste liten , fordi jeg ble fristet av hennes meget interessante innlegg om forfatteren som døde i Auschwich.Hipp hurra for Melusines place som jeg feirer i dag! Hun fortjener en stor klapp på skuldra og en real klem for sine analyser, beskrivelser, gode og dyptgående blogginnlegg. :)

Vil du lese om flere bloggere som får et skulderklapp i dag kan du ta en titt inn til Bokblogggeirs spalte Mitt tematips.

mitt tematips


18 kommentarer:

 1. Flott innlegg om dyktige Melusine! Og du er ikke så verst selv, heller, Anita ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anette! Bøyer meg i støvet. Det samme kan sies om deg også.:)

   Slett
 2. Jeg liker heller ikke å sette noen foran noen andre for det er mange dyktige der ute på hver sin måte. Min kjære nabo som jeg egentlig ikke kjenner er veldig flink og jeg må si meg enig med Anette,du er slett ikke verst du heller,Anita:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant--det git en litt vanskelig følelse, fordi så mange fortjener oppmerksomhet og å bli lest av flere. Du er også en av dem jeg setter stor pris på som blogger Beathe, med mange fine innlegg som har inspirert til lesing av bøker.:) Både du og Anette og mange flere her inne i blogglandia.:)
   Tusen takk.:)

   Slett
 3. Jeg er enig nåde i det å sette noen foran andre og at Melusine fortjener å bli tatt frem! Hun skriver nydelige innlegg som får meg til å ha lyst til å lese alt hva hun leser! (Og spesielt 1001 bøkene som hun skriver så vakkert om!) Men du skriver også fantastiske innlegg som får meg til å ville lese det du leser!
  Ha en fin dag, Anita!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant...10011-innleggene er veldig grundige og fine.

   Tusen takk du også for rørende ord.:)

   Jeg liker også din blogg og innlegg veldig godt.:) Fin dag tilbake..:)

   Slett
 4. Det er utrolig gøy at du har latt deg inspirere av innleggene mine! Dette er ros som holder meg gående i lange tider, tusen takk :)
  I den forbindelse må jeg si at du inspirerer til mange nye bøker til leselisten min.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du setter pris på det. Det gjør meg glad. Du fortjener det virkelig.:)
   Og takk for dine fine ord også.:)

   Slett
  2. Ja, dette var veldig hyggelig - og gir ekstra motivasjon til å fortsette :)

   Slett
  3. Kjempebra at du synes det.:)

   Slett
 5. Det var artig at vi hadde valgt samme blogg, men ulike bøker. Og denne boken bør en ha noen som inspirerer en. Jeg har den i bokhylla og leste den for noen år siden. Jeg slet litt med motivasjonen, og da kunne jeg behøvd litt drahjelp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant...Skjønner hva du mener ang å slite med denne boka.

   Slett
 6. Ingen tvil om at Melsusines Place er en flott blogg av en dyktig skribent! Får mye godt med meg derfra :)
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant. Ønsker deg en fin dag tilbake..:)

   Slett
 7. Jeg er absolutt så enig, Melusine (Birthe) fortjener dette :-D

  SvarSlett